top of page
Blue Waters

Expertise

us_logo-2022_1500px.png

In de wereld van vandaag zijn leiders nodig. Wij geloven echter dat de beste leiders degenen zijn die weten hoe ze anderen kunnen inspireren door middel van dienstbaarheid. Tegenwoordig lopen leiders vaak voorop, het is nodig dat leiders leren dienen. Leiders gebruiken hun talenten en vaardigheden voor de ontwikkeling van hun organisatie.

Verandering is onvermijdelijk. Effectief veranderen is meer een kunst dan een wetenschap.

Organisaties zijn permanent in beweging en in verandering. Aandacht is nodig om verandering door te voeren.

Het vraagt visie, inzicht, tijd en geduld om de dagelijkse illusies te overstijgen, te zien wat er moet gebeuren, de middelen en energie van de organisatie te mobiliseren, mensen te inspireren en gemotiveerd te houden.

Bedrijven die systematisch inzetten op talentontwikkeling, samenwerking en diversiteit laten op de lange termijn betere resultaten zien, ook financieel. Kennis van verschillen tussen verschillende gedachten, handelingen en erfgoed is een onmisbaar hulpmiddel.

CFI cultural Fusion Identity.png

Cultural Fusion Identity is te herkennen na culturele fusie en is een combinatie van Switching, Parallel en Blended componenten. Culturele fusie vindt plaats als resultaat van interculturele ontmoetingen en ervaringen. 
Erik Kramer (1992) introduceerde de Cultural Fusion Theory (CFT). CFT erkent dat zowel culturen als individuen tegelijkertijd worden beïnvloed door het interactieve proces van acculturatie.

bottom of page