top of page

Illustraties van groei

us_logo-2022_1500px.png

Hieronder een selectie van illustraties van groei waarbij Unique Sources dit proces faciliteerde.

Image by Jordan McDonald

Toekomstige impact bouwen

De nieuw aangestelde locatiemanager van een chemische fabriek sprak met zijn leiderschapsteam de noodzaak uit om een leiderschapsteam te ontwikkelen. Na een fusie in een veeleisende werkomgeving in de jaren daarvoor onderdeel geworden van een Amerikaanse multinational en nog steeds die transitie doormakend.

oxfam somalia re-think _edited.jpg

Doorstart met Management Drives

Oxfam NOVIB Somalië-team had behoefte aan RE-booting en meer samenhang. Unique Sources werd gevraagd om het teambuilding proces en een strategische RE-think te faciliteren. Vooral het samenwerken in teams met de groepsprofielen maakte duidelijk wat ieder kon bijdragen.

Image by Sandip Roy

Vergemakkelijking van het integratieproces

Door de fusie tot één organisatie liepen drie overheidsinstellingen voor jeugdzorg vast op onderdelen van hun integratieproces. Er was een externe procesbegeleider nodig om verschillende perspectieven op elkaar af te stemmen en bandbreedte te helpen creëren om mogelijke benaderingen voor de werkgroep te bedenken.

Image by ALAN DE LA CRUZ

Coaching op strategische verandering

In een bedrijf van ingenieurs dat in een zeer competitieve wereldwijde omgeving werkt, sprak de manager de behoefte uit aan een plan voor strategische verandering. Om dit te kunnen verbeelden en te vertalen naar praktische stappen naar de toekomst, heeft Unique Sources met het team gewerkt aan het invullen van 5 P's: Planet, People, Profit, Partners en Product.

bottom of page